Betrapt met mijn zus

Door de warmte dragen we allemaal wat luchtiger kleding. Ik ben Tom en ik ben net 18 geworden, mijn zusje Iris is 18. Iris is echt een mooi meisje om te zien, blond, slank en heeft een goed gevuld bloesje. Onze stiefouders waren een dagje weg, en wij moesten ons maar zien te vermaken. We waren naar een zwembad gegaan vanmorgen, Berckendonck in Helmond. Gewoon lekker ontspannen fietsten we erheen. We vonden een mooi plekje en trokken onze bovenkleding uit. Iris had thuis al haar bikini aangetrokken en ik ook mijn zwembroek. Maar de zon scheen niet echt fel, toch was het aangenaam warm.

Iris vroeg of ik haar rug wilde insmeren, tuurlijk meid, dat doe ik wel voor je. Ze maakte het bandje van haar bovenstukje los en ik begon haar rug in te smeren. Ze lag op haar buik en ik kon de zijkant van haar borsten zien. Heerlijk doe je dat zei ze, wil je mijn benen ook doen ?. Inmiddels had ik toch bepaalde gedachten gekregen, hoe zou ze er topless uitzien ?, of helemaal naakt. De aanblik van haar mooie kontje deed me toch wel iets, ik werd aardig opgewonden van die aanblik. Tegen de middag reden we weer naar huis, het werd benauwd en we wilden thuis lekker in de schaduw blijven. Ze trok haar jurkje uit en liep fijn in haar bikini, ik trok ook alles uit en in mijn zwembroek zaten we lekker onder een boom in onze tuin. Vond je het fijn, om mijn rug in te smeren, vroeg ze. Tuurlijk, dat doe je toch, antwoorde ik. Ze begon te glimlachen, ik heb het wel gezien hoor, je kreeg een stijve. Dat kon ik dus niet ontkennen. Wil je me nog eens insmeren, en terwijl ze dat zei trok ze het bandje los van haar bovenstukje. De achterkant is al gedaan, nu de voorkant. Twee parmantige tieten kreeg ik te zien, mooie tepeltjes en die werden snel hard. Nou,?? waar blijft de zonnebrandcreme ?. Ik haastte me om die te pakken, voorzichtig deed ik een scheutje op haar buik, en begon haar in te smeren. Na enige minuten kreeg ik te horen, mijn tieten ook, of moeten die verbranden. Weer een scheut creme, en ik begon haar tieten te smeren. Heerlijk voelde dat, haar stijve tepels kregen een extra beurt. Mijn benen ook, kreeg ik te horen, en voorzichtig om haar broekje niet vol zonnebrand te smeren ging ik aan de gang.

In mijn zwembroek stond een enorme stijve, en ik deed alle moeite om die te verbergen. Ik zal mijn broekje uit doen, anders wordt het te vet, ze stond op en trok haat bikinibroekje uit. Spiernaakt stond ze voor me, ik zag een mooi kaal kutje en ze draaide zich een paar keer rond, zodat ik haar kon bekijken. Smeer mijn billen ook goed in, en ik voldeed aan haar wens. Ik had al door dat ze bloedgeil was, haar kutje glinsterde van het vocht. In mijn broek was echt geen ruimte meer voor mijn stijve pik die op ontploffen stond, en dat zag ze. In een snelle beweging rukte ze mijn zwembroek naar beneden, en mijn lul sprong de vrijheid in. Zo, zei ze, die heeft wel wat aandacht nodig, en begon vervolgens me af te trekken. Ze bukte voorover en nam mijn lul in haar mondje. Met haar tong draaide ze om mijn eikel heen, ik gaf aan dat ik ging spuiten, ze schudde van nee en hield mijn pik in haar mond. Ik kon het niet meer houden, ik spoot haar hele mond vol sperma. Ze keek me aan en zei, nu lik ik hem helemaal schoon. Weer dat tongetje, ik kreeg weer een stijve. Nu moet je me neuken en het liefste zo hard mogelijk,,… Ze ging op de tuintafel liggen en deed haar benen uit elkaar. Maar me eerst eens likken, want ik heb je ook gepijpt. Ik begon te likken, had het nog nooit gedaan en het idee om mijn tong in een kut te steken stond me niet aan. Maar ze smaakte véél minder vies als ik had verwacht, ik vond het zelfs lekker.

Nu neuken, en ik nam mijn stijve lul in mijn hand en duwde die tegen haar natte kutje aan. Ze hielp me naar binnen, ik dacht dat ik gek werd, mijn eigen jonge zusje neuken, ik pakte haar tieten en kneep in de tepels. Ik stond op het punt om klaar te komen, maar Iris kwam klaar en ze spande haat kut om mijn lul die diep in haar zat. Ik begon klaar te komen, en juist op dat moment kwamen onze stiefouders de tuin in. We schrokken en ik trok mijn pik uit de kut van mijn zus, toch spoot ik een straal sperma het gazon op. Daar stond ik, spiernaakt met een halve stijve en mijn zus lag nog wijdbeens op de tuintafel. Die hadden al tien minuten staan kijken, hoorde we pas later. Maar ik denk dat ze er geen problemen mee hebben, mijn zus en ik hebben afgesproken dat we morgen weer eens lekker tekeer gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *