Nichtje met vriendin blijven slapen

Ik ben een man van 32 en ik kreeg een telefoontje van mijn nichtje van 18 of zij met haar vriendin die ook 18 is bij mij mocht logeren. Met verjaardagen kwam zij altijd bij mij om te geinen. Op zaterdagmiddag ging de bel en ik deed de deur open. Daar stonden de dames in hun mini rokjes en navelshirtjes, ik bekeek ze van top tot teen, wat zagen de dames er mooi uit. Ik zei tegen de dames loop maar mee, dan laat ik jullie de logeerkamer zien. Wij liepen met elkaar naar boven en ze vroegen of ze mochten douchen, want het was warm en een lange reis geweest. Tuurlijk mogen jullie onder de douche zei ik. Ik liep weer naar beneden, maar naar een klein poosje werd er geroepen.

Ik liep naar boven en zag dat de douche deur open stond, daar stonden ze spiernaakt . Wat zagen ze er geweldig uit. Mooie strakke borsten met de tepels strak naar voren en belde hadden ze een kale kutje, ik voelde mijn pik groeien. De dames zagen het, maar zeiden niks. Mijn nichtje stapte op mij af en greep mij tussen de benen en wreef over mijn stijve pik. Ze deed mijn broek naar beneden en mijn dikke pik sprong uit mijn broek. Wat heb jij een grote en dikke lul zei ze, zo groot heb ik ze nog nooit gezien of gevoeld. Ze begon mij af te trekken en ik stond er verbaasd en bere geil. Ik wilde haar bij haar kutje pakken, maar ze drukte mij weg en ze stopte met aftrekken. Wij maken het nog wel af zei ze plagend.

Ik droop met mijn stijve pik af naar beneden. Na een poosje kwamen de dames lachend benden met alleen een lange t shirt aan en zo hebben ze de hele tijd beneden gezeten. In de vond dronken wij met elkaar een borrel en op een gegeven moment zei mijn nichtje wij gaan naar bed en ze gaf mij een tongzoen en liep toen naar boven. Na een tijdje ging ik ook naar boven en ik zag dat hun slaapkamerdeur open stond en dat ze beide alleen een stringetje aan hadden. Ik bleef even kijken en voelde dat weet een stijve kreeg. Ik liep naar hun bed en ik trok het slipje van mijn nichtje wat opzij en keek zo naar haar kale kutje. Ik begon haar klitje te strelen en zij begin wat te kreunen. Ik ging achter haar liggen en zette mijn dikke eikel tegen haar schaamlippen, langzaam gleed mijn enorme pik in haar kutje. Zij draaide haar hoofd zodat ze mij aankeek en zei, neuk mij hard. Ik ramde mijn pik in haar en ze slaakte een kreet , wat haar vriendin wakker maakte, die zei gelijk dat ze ook mee wilde doen. Zij ging met haar hoofd naar het kutje van mijn nichtje en begin die te likken.

Ik haalde mijn lul uit mijn nichtje haar kutje en haar vriendin begon mij gelijk te pijpen. Mijn nichtje kwam er ook bij met haar hoofd en pijpte mij ook, om de beurten namen ze mijn dikke eikel in hun mond. Toen wou haar vriendin dat ik haar ging neuken. Zij ging op haar rug liggen en ik zette mijn lul tegen haar kutje. Ik ramde mijn pik in 1 keer helemaal haar kutje in. Ze gilde en er gleden tranen over haar wangen, ik schrok er van en zei zal ik mijn pik er weer uit halen. Nee zei ze ik wil genieten van die dikke pik van jou. Ik begon haar steeds sneller en harder te neuken, Zij kwam schokkend klaar en ik voelde dat het bij mij ook niet lang meer ging duren en ik kwam diep in haar kutje klaar. Mijn pik gleed langzaam uit haar kutje en het sperma kwam langzaam uit haar kutje lopen. Mijn nichtje ging met haar hoofd naar haar kutje en begon haar schoon te likken. Ik hield mijn pik bij haar vriendin dr mondje en die begon mij weer gulzig te pijpen. Mijn pik werd weer super stijf. Nu wil ik dat je mij klaar neukt zei mijn nichtje en ze ging op haar knieƫn zitten. Haar vriendin kroop onder haar en begon haar te likken en ik stak mijn stijve pik in haar natte kutje. Ik stootte zo snel en hard, dat zij schokkend klaar kwam, haar kutje zat onder het witte geil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *