Onverwachts kwam topgenot

Het bezoek van een familielid uit de USA. bracht onverwachts een ommekeer in mijn leven. Ik was net 50 jaar en door een operatie was mijn echtgenoot impotent. Hij kwam niet eens meer tot een behoorlijke erectie laat staan dat hij nog mijn minnedrift kon voldoen. Hij kon het niet meer en het was Amen en uit. Bij de minste poging van zijn kant als hij mij eens zag in lingerie of naakt blafte ik hem telkens af met te zeggen ” houd maar op je kunt toch niets meer. ! ” Ik miste mijn seksgenot; al zag ik vaak geile mannen die mij wilden benaderen en goesting hadden op mijn lichaam.

Mijn leven veranderde toen een familielid van mijn echtgenoot uit de USA. op bezoek kwam. Hij was alleenstaande en van onze ouderdom en het was gepland dat hij bij ons een week zou verblijven om het land te bezoeken. Wij haalden hem af aan de vlieghaven en hij was bijzonder charmant en hartelijk. Hij complimenteerde mij met mijn outfit en zegde vleiend dat ik hem deed denken aan Maryleen Monroe. Ik was voor hem tijdens die week zijn gids en voerde hem met de auto naar wat hij wilde bezoeken. Een bezoek aan een opera , en varieté viel hem bijzonder goed mee en toen hij mij zegde verzot te zijn op dansen zijn wij een avond naar de disco geweest.Ik voelde mij met hem in mijn nopjes en toen hij mij voorstelde dat ik gedurende die ganse maand zijn gids wilde zijn bij zijn bezoek in europa.

Ik nam dat voorstel gretig aan en waar ik niet eens op gedacht had zegde mijn echtgenoot ” Heb je dat nog niet gezien die man is zot van U en loopt met zijn broek vol goesting naar U”. Van dat moment af kwam die gedachte soms in mij op maar dan verwierp ik dat. Onze eerste buitenlandse trip stelde ik Wenen voor.Ik ken die stad vrij goed en ik wist er een knus hotelletje centraal gelegen. Natuurlijk plande ik er een concert.Dadelijk stemde hij toe en zegde dat hij uit dankbaarheid mij een cadeau wilde doen. Samen met mij trok hij naar een toplocatie en koos op aanprijzen van de eigenares van de zaak een prachtig soiree-kleed. Hij stond er op dat een daarbij een passend lingeriesetje hoorde. Ik gunde hem de inkijk toen ik alles moest passen en toen ik poseerde in het frivole lingeriesetje zegde hij mij dat ik er sexy uitzag. In het mooie Wiener theater beleefde ik er een sprookjesavond.

Al die mooie toiletten en dames.Mat een arm omheen mijn lenden begeleide hij mij in dat mondaine gebeuren en tijdens de uitvoering nam hij herhaalde malen een van mijn handen vast en keek mij diep in de ogen.Op dat moment begon ik te denken dat die man verlangend was naar mij het kon bijna niet anders. Na de opvoering dicht tegen elkaar aangezeten in een taxi terug naar ons hotel alwaar wij ons in de bar te goed deden aan een lekker glas champagne.Ik was gezeten op een barkruk en hij kwam tegen mij aan staan.Als magneten aangetrokken tot elkaar vonden onze lippen eindelijk elkaar in een minutenlang getongkus. Spontaan fluisterde hij mij toe dat hij mij nog die avond in lingerie wilde zien. Ik zag duidelijk zijn mannelijk verlangen en ik voelde minnedriftig naar die man te verlangen.

Het werd een avond en nacht op nooit te vergeten. Zot van verlangen bewonderde hij mij in lingerie die hij beetje bij beetje uitdeed. Met een kreet van bewondering bezag hij mijn nat geworden kutje met openstaande schaamlippen. Goddelijk heeft hij er mij gebeft gelikt en bespeeld als een unieke “lover ” Zo een had ik nog nooit gehad. Dat hemels voorspel eindigde natuurlijk in bed alwaar wij met onze naakte lichamen in elkaar gestrengeld de liefde bedreven hebben , intens geneukt en beurtelings elkaar bereden. Zalig genietend van zijn spuitend liefdesvocht beleefde ik er de mooiste neukpartij van mijn leven.De verdere dagen en nachten van onze reis waren een herhaling van genot zoals ik nog nooit had gekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *